IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Esprit Telecom partners

Esprit Telecom werkt voor haar dienstverlening met een groot aantal gerenommeerde partijen. We kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste partijen. In samenwerking met deze partijen bieden wij onze klanten de beste dienst en service.

U vindt onze belangrijkste partners hieronder in alfabetische volgorde:

 

 Aastra    

 
Aastra levert wereldwijd oplossingen voor bedrijfscommunicatie om organisaties en personen doeltreffend te laten communiceren en samen te laten werken. De Aastra bedrijfscentrale en de Esprit Telecom VoIP-infrastructuur werken uitstekend samen.
 Acme Packet Acme Packet is leidinggevend in de ondersteuning van interactieve communicatie van/naar IP-netwerken. Met de SBCs (session border control) van Acme Packet zorgt Esprit Telecom voor een veilige overdracht en beschikbaarheid van het VoIP verkeer tussen klanten en de omringende netwerken.
 Broadsoft BroadSoft is de marktleider en wereldwijde innovator van VoIP applicaties. Met toepassingen bij de grootste telecom operators in de wereld is de Hosted Telefonie dienst een bewezen oplossing voor zakelijke klanten. Esprit Telecom zet BroadSoft in met haar partner Mtel, specialist op het gebied van klantcontact.
 Cisco Cisco netwerktechnologie behoeft hier geen verdere introductie. Esprit Telecom gebruikt Cisco apparatuur op klantlocatie om haar klanten aan te sluiten op het Esprit Telecom netwerk.
    Ericsson Ericsson is ‘s werelds grootste leverancier van technologie en diensten aan telecom-operators. Ericsson levert communicatiediensten en beheert netwerken die meer dan 2 miljard abonnees bedienen. Twee Ericsson centrales op gescheiden locaties verwerken het vaste telefoonverkeer in het netwerk van Esprit Telecom.
 Evault Evault (voorheen i365) levert al 15 jaar back-up en recovery diensten op locatie en in de cloud voor het MKB. De Evault oplossing van Esprit Telecom is stabiel, veilig en afgestemd op gebruik met bedrijfsnetwerken.
 Juniper Juniper is een wereldwijde speler op het gebied van hoogwaardige routing-, switching- en security oplossingen, die met name op hun plaats zijn in omgevingen waar veel van een netwerkinfrastructuur vereist wordt. De oplossingen van Juniper Networks zorgen in het hart van het Esprit Telecom netwerk voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.
 NEC NEC is een wereldspeler op het gebied van IT en Communicatie met een brede range van innovatieve producten en diensten, waaronder bedrijfstelecommunicatie oplossingen. NEC bedrijfstelefooncentrales zijn gecertificeerd voor de Esprit Telecom VoIP infrastructuur.
 VMware VMware is leidend in virtualisatie en cloud oplossingen. Esprit Telecom beschikt over een VMware omgeving in haar datacenter.  Dit wordt o.a. gebruikt bij het hosten van complete, beheerde klantoplossingen.
 world telecom labs WTL levert al 15 jaar switching en VoIP oplossingen aan telecom partijen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Met het  WTL platform levert  Esprit Telecom VoIP en SIP-trunking diensten.

 

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170